RÓLUNK
Mondhatnánk, hogy bichon frisé tenyészet vagyunk, mert minden ehhez szükséges hivatalos cuccal rendelkezünk. Sőt! Magyarországon az egyetlen. Többek között MEOESZ-nél bejegyzett nevünk is van: SWEET PUNK KENNEL
De a mi közösségünk inkább hasonlít egy nagyvilági eseménynaptárhoz, ahol mindig történik valami. Valami izgi, valami vicces, valami döbbenetes. Az elején leszögezném, hogy nálunk én vagyok az Első Gyerek! A többiek csak utánam következhetnek. Bárki! Én megyek elöl. Még ha néha hülyeségről is van szó, akkor is. Ennek megfelelően belőlem csak EGY van.
Hiába születtek kisbabáim, azok is csak nyomokban hasonlítanak rám. Ilyen magaslatokig senki sem nőhet fel. Anyukám és Apukám rajongása olyan mértéket öltött a velem eltöltött idő alatt, hogy hedonista módon magukhoz (hozzám) vettek még egy Korinát. Ő szintén a Labenido kennelből érkezett, de neki mások a szülei, mint az enyémek. Alig szoktam meg az osztozkodást, megszülettek a Ramones-babák. Sheenába belezúgtak Anyukámék, úgyhogy ő is itt maradt velünk. Mi hárman boldogítjuk (és irányítjuk) a családot.