Kisbaba családba fogadása
Ez a kis felvilágosító tájékoztató azoknak a családoknak szól, akik örökbe fogadnának tőlünk egy bébi-bogyót.
Mielőtt bármibe belekezdenék, felhívom a figyelmet, hogy Anyukám és Apukám elvetemülten fanatikus bichon frisé rajongók… (én szóltam!)
… ezért a babák születésekor úgynevezett Család-előválogatást tartunk.
Mit jelent ez?
A Kedves Érdeklődő Befogadni Szándékozó Család elfárad hozzánk. Megnéz bennünket, megsimogat bennünket. Beszélgetnek Anyukámmal és Apukámmal! Ők elmondják, hogy mit érdemes tudni rólunk, és a leendő kicsinyekről. Milyen feladatok, kötelezettségek fogják terhelni a családot.

Miután megtörténik a beszélgetés, a terep oda-vissza felmérése, mindenki alszik még egyet a döntésre. Mindenki. Mi is. Vannak olyan tényezők, amelyek nem alkalmasak befogadásra. Ezeket is figyelembe kell venni. Majd másnap, miután mindenki megálmodta, hogy mit is szeretne valójában, döntés születik.

Amikor megszületnek a kisbabák, akkor karanténba kerülünk egy ideig, mert mindenféle bacik bekerülhetnek hozzájuk. Néhány hét eltelte után meg lehet nézni majd őket. De csak nézni.A kisbabákat nem taperoljuk!, mert ők még nincsenek beoltva. A bébik velünk együtt élnek, együtt lélegzünk velük. Mint egy nagy boldog alom, olyanok vagyunk. Mindenki Értem, én meg Senkiért. Főleg.

A kisbabákat 8 hetes koruk előtt nem adjuk oda! Nem (csak) azért, mert irigyek vagyunk, hanem mert egyrészt a törvény tiltja, másrészt pedig szeretünk velük babázni. :) Nemám... Nahjó, de! De legfőképpen a megfelelő szocializációért tartjuk őket még itt amíg lehet. Általában 9-11 hetes koruk körül szoktak az új családjukba menni. Hogy pontosan mikor, azt a család és Anyukámék majd kimatekozzák.

Viszont utána már chippel, oltva, féregtelenítve mehetnek az új otthonukba. Az oltási programról, meg ilyen orvosi témákról bővebben, amikor aktuálissá válik. Ugye, nincs harag?!

Nálunk mindenkinek van TÖRZSKÖNYVE! Nem opcionálisan választható, hogy törzskönyv nélkül adunk babát! Ha valakinek nincs rá szüksége, akkor is kap. A babával együtt jár.

2018. 06.11-én megszülettek Korina babái, 2 kislány és egy kisfiú.

Következő tervezett babaszületés: 2018 novembere.